CONTEMPORARY BALETT 

NYCKLEN TILL ALL DANS 
 
En mix av vår populära contemporary och tekniken du behöver för att i ett högre tempo nå rätt utveckling.  Äntligen!kan vi erbjuda en tekniklass med blanding av balett och jazz igen för åldern 9-13 år för att ge möjligheten till utveckling för dig som verkligen vill satsa på dansen! Baletten är vår grund till all dans samt nycklen till en bra dansare och snabbare utveckling. I denna grupp bygger vi effektivt upp styrka, balans och smidighet som i sin tur ger en grundteknik att utnyttja till vilken dansstil som helst.
Vi kommer att träna på tekniska moment från både jazz och balett, samt ta oss an moderna golvmoment som vi använder oss av i koreografierna med en salig blöanding av alla tre ovanstående stilar.  

Contemporary dansen växte fram som en frigörelse från den klassiska baletten. Vi kommer möta delar av balettens teknik blandat med det moderna och fria rörelseuttrycken. På lektionerna jobbar vi med allt ifrån mjuka plié vid balettstång till höga hopp och piruetter på golvet. Vi går igenom grundläggande tekniska moment och diagonaler och omvandlar sedan detta till unik,l häftig och utmanande koroegrafi. Denna kurs är till för dig som vill satsa mer inom dans och skapa en bred och stadig grund för framtida danslivet och med proffiosnell hjälp jobba dig upp mot en mer avanvcerad nivå. 

Klädsel: Åtsittande kläder, strumpor eller balettskor. 
Var: Sporthallen, Vannebergavägen 34, 288 32 Vinslöv 

12 veckor 
Vecka 37-49 
Lov. vecka 44


TID & LÄRARE:

CONTEMPORARY BALETT 9-13 ÅR
Ungdom

NIVÅ: ÖPPEN

Tisdagar: 17:30-18:30
Danspedagog:: Alva Johansson

Priser Ungdom 
1 kurs - 950 kr
2 kurs - 1500 kr (sparar 400 kr)
3 kurser - 2100 kr (sparar 750kr)
Drop-in-klass - 120kr   

Syskonrabatt
100 kr rabatt/barn om man är 2 eller fler syskon som dansar på DansBruket

NY KURS HÖSTTERMINEN 2023!!