JAZZTEKNIK & FLEXIBILITET

GRUNDEN FÖR EN DANSARE 

En kurs nyhet som både är efterfrågad och efterlängtad hos oss  och en kurs alla dansare behöver för utvecklingen. Kursen är för dig som vill lära dig teknikens grunder eller forsätta bygga på grunden du har, för dig som vill ta dansen till nästa nivå och satsa, men även dig som vill bli mer rörlig och bygga upp en smidighet. Teknik och flexibilitet är något alla dansstilar kräver vilket gör det viktigt för oss att kunna erbjuda en separat  proffisonell kurs för elever som har viljan där. 

Kursen innehåller 50%  tekniska moment på golvet, vid stången, över diaigonalen samt i korta kombinationer. Resterande 50% kommer fokus ligga på stretch och smidighet  där vi går igenom hela  kroppen ordenligt för rörligheten, mjuka leder, förlänga våra muskler samt minimera skador.  Detta är även en förberdelse kurs för dig som vill komma med i något av våra crew. 

KLÄDER:  Åtsittande kläder, medtag varma kläder till stretch, benvärmare, strumpor
ADRESS:  Sporthallen, Vannebergavägen 34, 288 32 Vinslöv 

11 veckor 
Vecka 6-18
Lov: vecka 8,14 & 19

Denna grupp deltar inte på showen 

TID & LÄRARE:

JAZZTEKNIK & FLEXIBILITET
UNDOM  10+

NIVÅ: ÖPPEN

Onsdagar kl. 19:15-20:10
Danspedagog: Alva Johansson

OBS! Denna kurs klassas som en ungdomsgrupp och rättas därför efter ungdomspriser. Detta innebär att du över 14 år även betalar in priset för en ungdom till DENNA kurs. 

Priser Ungdom 
1 kurs - 950 kr
2 kurs - 1500 kr (sparar 400 kr)
3 kurser - 2100 kr (sparar 750kr)
Drop-in-klass - 120kr   

Syskonrabatt
100 kr rabatt/barn om man är 2 eller fler syskon som dansar på DansBruket

NYHET VÅREN 2024!!!