STAR KIDZ

SLÄPP LOSS MED MAMMA ELLER PAPPA!


Självklart går det bra med en mormor, morfar, farmor eller en annan vuxen som är med på lektionen.  
Till härlig gungade musik skall vi ha en rolig, fartfylld och dansant stund tillsammans. När musiken sätts på vill kroppen instinktivt röra på sig. I denna gruppen har eleven med sig en vuxen som finns med i dansen och deltar lika aktivt som barnet under hela lektionen. För att undvika publik inne i danssalen ber vi övriga familjemedlemmar  vänta utanför. Du somVuxen behöver allt fokus på dig och ditt dansande barn. I StarKidz 2-3 år utgår vi från upplevelsen och använder ofta rekvisita i danserna.

Målet är att bygga upp motrolik och skapa en gldäje för musik och rörelse. Förvänta dig mycket bus och som 2-3 åring finns inga krav på prestation. Varje termin avslutas med en mindre avslutning i danssalen där barnen får visa vad de lärt sig. Visst låter det kul? häng på du med!

KLÄDER:  Dansskor/träningskor, kläder som är lätt att röra sig i
ADRESS:  Sporthallen, Vannebergavägen 34, 288 32 Vinslöv 

12 veckor 
Vecka 6-20
Lov: vecka 8,14 & 19
Denna grupp deltar ej på dansshowen


TID & LÄRARE:

COOL KIDZ 5-ÅRINGAR
Banrgrupp

NIVÅ: ENKEL

Söndagar: 9:45-10:20
Danspedagog. Milla Johansson 

OBS! - De första två veckorna på varje termin är det gratis. Då barnen kan lugn och ro testa på och se om dans är någor för dem. Viktigt att man anmäler sig till kursen ändå. Ska man inte fortsätta MÅSTE man maila och berätta detta för oss. 

Priser Barngrupp
1 kurs - 900 kr
2 kurser - 1400 kr (sparar 400 kr)

Syskonrabatt
100 kr rabatt/barn om man är 2 eller fler syskon som dansar på DansBruket