KIDS-CAMP 6-9 ÅR

En minst sagt fartfylld vecka fylld med massa roliga aktiviteter och dans. Här får du prova på flertal olika dansstilar med olika lärare så som contemporary, hiphop, street, balett, jazz och massa mer. Du kommer att få lära dig allt från grunder till mer avanverande steg i syfte att utmanas och utvecklas.  Aktiviteterna kommer att innehålla allt du kan tänka dig! Allt från roliga  danslekar, tipsprommenader, egeet skapande av koreografier, till olika vattenlekar, samarbetsövningar och andra spännande utamaningar och överraskningar. Barnen kommer få en chans att utvecklas såväl i dans som socialt. Vi avslutar veckan med fler roligheter, disco, avslutningsfest och Camp-Show där vem som helst får komma och kolla helt gratis.  Tre timmar fyllt av glädje,gemenskap, dans, och enorm personlig utveckling. 
 (Obs! det är frivilligt att delta på showen) 

STAR-CAMP  10-12 ÅR

Star Camp! Dans, Aktiviteter, Samarbete, Show, Överraskningar, ja listan är lång på allt roligt denna gruppen ska hinna med under en veckas tid. Oavsett om du dansat tidigare, eller aldrig satt din fot på ett dansgolv, är du varmt välkommen att anmäla dig till denna minnesvärda vecka. Vi lär ut dans efter elevernas förmåga, oavsett tidigare erfarenhet eller kunskap. Campet kommer innehålla träning, dans, utmanande aktiviteter, samarbetsövningar, vattenlekar och andra spännande överraskningar. Ni kommer få testa på olika dansstilar med olika lärare för att högsta möjliga utveckling som bland annat jazz, contemporary, balett, dancemix,  street/hiphop osv. Vi avslutar veckan med fler roligheter som disco, filmmys, avslutningsfest och camp-show för att visa upp det vi lärt oss under veckan.
 (Obs! det är frivilligt att delta på showen) 


 

SUPER-CAMP  13-99 ÅR

Super-Camp riktar sig till precis alla! Till dig som aldrig har testat dans tidigare, och vill få en allsidig bild av de olika stilarna, eller för er med stor erfaranhet samt dansvana och vill utvecklas mer inom diverse stilar med hjälp av olika lärare. Undervisningen sker på öppen nivå efter elevernas förmåga oavsett tidigare erfarenhet eller kunskap. Dansklasserna ligger på kvällstid med en salig blandning av stilutbud med 6 olika lärare.
Utöver dansklasserna kommer eleverna även få testa på olika former av träning med syte att få större kunskap inom skadeförebyggande som dansare. Och roligare
 ska vi ha det!  Sist men absolut inte minst kommer Super- Camp att avslutas med ett stort poolparty och övernatning på fredagen för alla som varit med under hela veckan (paketpris), där vi fortsätter bilda stor gemenskap med bad, lekar, aktiviteter, filmmys och annat skoj!