KIDZ-CAMP
6-9 ÅR

En fartfylld vecka fylld med massa roliga aktiviteter och dans. Här får du prova på flertal olika dansstilar med olika lärare, du kommer bland annat få testa på showjazz som är en helt ny stil hos Dansbruket. Även andra spännande nya dansstilar ska provas på. Aktiviteterna kommer att innehålla allt du kan tänka dig! Allt från utmanande danslekar, dans-tipsrunda, till olika vattenlekar, samarbetsövningar och andra spännande utamaningar och överraskningar. Barnen komer få en chans att utvecklas såväl i dans som socialt. Vi avslutar veckan med fler roligheter, ett stort disco där överraskningarna fortsätter samt att barnen får dansa igenom sina danser som ska visas upp på den avslutade showen på fredagen. Tre timmar fyllt av glädje,gemenskap, dans, och enorm personlig utveckling. 
 (Obs! det är frivilligt att delta på showen) 

STAR-CAMP
10-12 ÅR

Star Camp! Dans, Aktiviteter, Samarbete, Show, Överraskningar, ja listan är lång på allt roligt denna gruppen ska hinna med under en vecka. Oavsett om du dansat tidigare, eller aldrig satt din fot på ett dansgolv, är du varmt välkommen att anmäla dig till denna minnesvärda vecka. Vi lär ut dans efter elevernas förmåga, oavsett tidigare erfarenhet eller kunskap. Campet kommer innehålla träning, dans, utmanande aktiviteter, samarbetsövningar, vattenlekar och andra spännande överraskningar. Ni kommer få testa på olika dansstilar med olika lärare, bland annat showjazz, contemporary och street/hiphop.Vi avslutar veckan med fler roligheter och en show för att visa upp det vi lärt oss.
 (Obs! det är frivilligt att delta på showen) 


 

SUPER-CAMP
13-99 ÅR

Super-Camp riktar sig till alla er som aldrig har testat dans tidigare, och vill få en allsidig bild av de olika stilarna, eller för er som har dansvana och vill utvecklas mer inom diverse stilar med hjälp av olika lärare. Vi lär ut dans efter elevernas förmåga, oavsett tidigare erfarenhet eller kunskap, därav en stor möjlighet att utvecklas mer inom dans likväl för erfarna som oerfarna. Utöver dansklasserna kommer campet även att innehålla både träningsformer och Yoga i olika former. Men roligare ska vi ha det! Vi kommer även att ha olika aktiviteter för att skapa mer gemenskap och en minnesvärd sommar. Aktiviteterna kommer att hållas hemligt, men det är något som kommer passa precis alla!  Sist men absolut inte minst kommer Super- Camp att avslutas med ett stort poolparty på söndagen för alla som varit med under hela veckan (paketpris), där vi fortsätter bilda stor gemenskap med bad, lekar och annat skoj.